Loading...
Over ons2017-07-03T17:20:59+00:00

Over ons

Bij Werners Advocaten werken twee advocaten.

Mr. A.J.M.J. Werners

Mr. A.J.M.J. Werners heeft ruime ervaring op het gebied van strafrecht. Hij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam hoofdrichting Strafrecht en is strafrechtadvocaat sedert 1979. Daarnaast heeft hij de strafrecht specialisatie opleiding gedaan aan het Willem Pompe Instituut van de Universiteit van Utrecht en is lid van de Stichting Opleiding Strafrechtadvocatuur Midden-Nederland.
Hij is ook gespecialiseerd in het familierecht en doet veel zaken op het gebied van echtscheiding, omgangsregeling en jeugdzaken zoals ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.
Verder heeft hij een algemene praktijk met nadruk op huurrecht, burenrecht (servituten) en arbeidsrecht. Naast advocaat is hij sedert 2000 ook mediator. Mediation vindt plaats op vele terreinen van het recht, met name in huurzaken, burengeschillen (over servituten) en arbeidszaken.

Mr. M.B.G. Werners – van Driel

Mr. M.B.G. Werners-van Driel is afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht en is in het kader van haar studie bij het toenmalige kantongerecht te Hilversum werkzaam geweest en bij de kinderrechter in Alkmaar.
Naast advocaat is ze scheidingsbemiddelaar en aangesloten bij de specialisatievereniging van Familierechtadvocaten de vFAS en ook bij het MFN.
Als mediator bemiddelt ze bij echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie (kinder/partner) en boedelscheidingen, kortom alles wat hoort bij een familierechtadvocaat.

Daarnaast heeft ze een vijfjarige opleiding tot counselor/gids/coach gevolgd met het oog op de bemiddelingen. De tools gebruikt ze tevens bij onderhandelingen en zogenaamde één op één gesprekken.

Stel uw vraag